پمپ شیمیایی Options
پمپ شیمیایی Options
Blog Article
از مهمترین ویژگیها و مزیتهای این پمپها میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
ماشین آلات کشاورزی تجهیزات گلخانه تجهیزات آبیاری تحت فشار کود ماشین آلات دام و طیور و آبزیان محصولات ساختمانی
درجه حرارت سیال در آب بندی : با نوارآب بندی از ۱۰- تا۱۱۰درجه سانتیگراد و با آب بند مکانیکی از ۱۰- تا۱۴۰درجه سانتیگراد
طبیعتا ولتاژ اتصالی و مشخصات ابعادی و وزنی پمپ ها نیز از موارد دیگری هستند که مد نظر قرار می گیرند.
یکی دیگر از مواردی که در رابطه با پمپ پلاستیکی یا پمپ اسیدشویی اهمیت دارد، راه اندازی آن است. یکی از نکات بسیار مهم که درباره این پمپها باید بدانید این بوده که به هیچ عنوان نباید آنها را بدون اینکه سیال انتقالی وجود داشته باشد، روشن کرد و یا به عبارت دیگر نباید به صورت خشک کار کنند.
می توانید مطلب مفیدی را نیز در پمپ بادی چیست و چگونه کار می کند؟ مطالعه کنید.
اینجاست که انواع پمپ پلیمری کاربرد پیدا می کند. به پمپ پلیمری، پمپ اسید شور یا همان اسید شویی و البته به غلط پمپ شیمیایی نیز گفته می شود. اما بیایید بهتر و دقیق تر بدانیم که پمپ پلیمری چیست؟ در انتهای این مقاله نیز نکاتی در مورد راهنمای خرید این محصول برای شما آورده شده است. پس با ما همراه باشید.
البته مهمترین نکته ای که در خرید این پمپ ها باید رعایت کنید این است که آن ها را باید بر اساس کاربری که انتظار دارید انتخاب کنید. در کلام ساده تر متریال مورد استفاده در این پمپ ها با یکدیگر متفاوت است.
پیکربندی یکسان پمپ پلیمری برای هر کاربردی مناسب نیست. با استفاده از پمپ پلیمری گریز از مرکز ، پیکربندی های مختلفی برای ارائه راه حل برای کاربردهای مختلف در دسترس است. این پمپ های چند منظوره در سه پیکربندی موجود است:
لازم به ذکر است که برای کاربران پیروی از مشخصات فنی پمپ های پلیمری بر حسب بروشور که اغلب با در نظر گرفتن سه فاکتور دبی، هد و مقاومت نوع پلیمر در برابر اسید ها و یا مواد خورنده پمپاژ شده صورت می پذیرد کفایت check here می کند.
پمپهای پلیمری یکی از انواع پمپهای گریز از مرکز هستند که به دلیل مقاومت بالا در برابر مواد خورنده و اسیدها میتوانند استفادههای متعددی داشته باشند. در ادامه این مطلب از پارس وکیوم به بررسی کامل پمپ پلیمری، مشخصات، ویژگیها و کاربردهای آن پرداخته میشود.
پمپ های شیمیایی گریز از مرکز جریان یکنواخت و بدون نبض را ارائه می دهند. این پمپ ها از پالس هایی که در سایر فناوری های پمپاژ یافت می شود ، جلوگیری می کند که می تواند منجر به پاشیدن و تکان دادن لوله ها شود.
در کنار تمامی مزیتهای گفته شده، پمپهای پلیمری میتوانند معایب و ایرادتی نیز داشته باشند که مهمترین آنها شامل مواردی همچون عدم کار کردن بدون سیال، داشتن هد پایین، عملکرد نامناسب در برابر گرما و فشار، عدم کاربرد برای انتقال سیالات ویسکوز و امکان ایجاد تغییر در ساختار فیزیکی سیالات قابل انتقال اشاره کرد.
پمپهای پلیمری که با نام پمپ ضد اسید نیز شناخته میشود یکی از انواع پمپهای سانتریفیوژی هستند که برای انتقال و پمپاژ سیالات خورنده و اسیدی استفاده میشوند. این پمپها به صورت مخصوص برای مواد شیمیایی قوی طراحی شدهاند و میتوانند با الکتروموتورهای تک فاز و سه فاز کوپله شوند.